Aika: maanantai-iltaisin klo 17-20, noin joka toinen maanantai
Shindo-ohjaajaosio 18 iltaa syyskuu 2019-toukokuu 2020, Jomon-ohjaaja-osio kesä- ja elokuun 2020 8 iltaa (viikoittain)
Paikka: Elelen Rentouden tila, Kauppakatu 28 a 53, 5.krs., Jyväslylä)
Ilmoittautumiset: info@elele.fi, Early bird- hinta – 50€ 30.7. mennnessä!
Kouluttaja: Katja Vuorala, Vastaava Jomon-Shindo-hoitaja-kouluttaja
Uudistunut Jomon-Shindo – ohjaajakoulutus yhdistää Shindon lempeät meridiaanivenytykset ja tuen Jomonin rauhoittaviin ja palauttaviin kierto-taivutusvenytyksiin, Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämää jatkumoa Shindolle. Yhdessä ne muodostavat ihania Shindo-flow-tunteja, joissa Jomon- ja Shindo- liikkeet vuorottelevat rennosti virraten.

Koulutuksen Shindo- ohjaaja-osuus toteutetaan maanantai-iltaisin klo17-20, 18 kertana (3h) + 1 yhdessä sovittu viikonloppu keväällä 2020, jolloin järjestämme Shindon peruskurssin osana koulutusta (2pv/12h).
Jomon-ohjaajaosio toteutetaan kesäkuussa (4krt) ja elokuussa (4krt) maanantai-iltaisin klo17-20 (yht. 2X12h).Jomon-Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon- ja shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksilö-ohjaukseen asiakkaille sekä Jomon-Shindo demojen, peruskurssien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Shindo -tavaramerkkiä toiminnan mainostamisessa.

Lue lisää!!!