Tunnista tunteesi

Ratkaisu­keskeinen tunne­terapia

Koetko, että sinulla on elämänlaatuasi haittaavia tunteita, tuntemuksia ja tunnekuormaa, joista haluaisit vapautua? Haluatko tutustua tunteisiisi ja oppia tunnistamaan ne ja niitä ruokkivia ajatuksia ja toimintatapoja?

Ratkaisukeskeinen tunneterapia hyödyntää lyhytterapian, suggestoterapian sekä kehollisten ja luovien menetelmien mahdollisuuksia tarpeidesi mukaan.

Tunteesi voi olla surua, vihaa, ilottomuutta, kateutta, kaunaa, mustasukkaisuutta, pelkoa tai mikä tahansa määrittelemätön tunnemöykky. Tule keskustelemaan tilanteestasi ja voimme yhdessä suunnitella sinun tunnematkasi.

Ratkaisukeskeisessä tunneterapiassa tunteet ovat keskiössä. Ne saattavat tuntua kehollisina vaikkapa jännityksen, kivun tai painon tunteina. Tunnistamalla tunteet ja tuntemukset, sallimalla, hyväksymällä, tarkastelemalla, työstämällä ja muuntamalla voit löytää uusia näkökulmia tunteisiin ja niiden juurisyihin.

Tunneterapia voidaan toteuttaa lähi- tai etätapaamisilla. Tutustu ratkaisukeskeiseen tunneterapiaan osana lyhytterapiaa ja varaa aika!

Ratkaisukeskeisen tunneterapian hinnasto

Seuraavat hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.