Shindo

Shindo-venyttely ja yksilöohjaus

Shindon kuusi helppoa meridiaanivenytystä auttavat vapauttamaan niin kehon kuin mielenkin jännityksiä. Shindon asennoissa rentoudutaan hengityksen avulla. Venyminen ja liikkuvuus lisääntyvät vähitellen omaa kehoa kuunnellen. Shindo sopii lähes kaikille, sillä jokaisesta venytyksestä löytyy useita versioita. Ohjaaja kiertää tukemassa venyttelijöitä tunnin aikana. Lisää tukea, tehoa ja mukavuutta venytyksiin saa myös tyynyillä ja hoitoliinojen avulla.

Shindo-tunti koostuu lämmittelevistä tasapaino- ja keskilinjaharjoituksista, kuudesta venytyksestä ja tasoittavasta loppurentoutuksesta. Shindossa yhdistyvät vanha japanilainen tietämys ja länsimainen tieto. Shindon on kehittänyt japanilainen Kazuko Kuratomi. Suomessa laji on ollut parikymmentä vuotta.

Shindo-yksilöohjaus

Shindon yksilöohjatulla tunnilla saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea sinulle sopivimpien harjoitusten ja sovellusten löytämiseksi. Tutustut Shindon kuuteen perusvenytykseen sekä muutamiin Jomon-liikkeisiin. Venytykset toimivat rentoutushoitona, joita ohjaaja/hoitaja tukee rentouttavilla painalluksilla ja tukiotteilla. Saat mukaasi Shindo-materiaalin kotiharjoittelua varten.

Yksilöohjaustunnit sopivat erinomaisesti hoidoksi ja itsehoito-opastukseksi stressin lievitykseen, palautumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.

Voit käyttää ePassin Sportti-etuja Shindo-venyttely ja – yksilöohjauksissa.

Shindo-yksilöohjaus:

  • 1 h 68.00 €
  • 1,5 h 88,00 €