Itseluottamuksen, esiintymisjännityksen ja oppimisen valmennukset

Ylitä itsesi omana itsenäsi!

Kaipaatko lisää luottamusta omiin kykyihin ja haluatko olla rohkeasti oma itsesi? Kaipaatko rohkeutta ja luontevuutta sosiaalisiin tilanteisiin ja esiintymiseen? Onko sinulla tenttijännitystä tai aikaansaamisen haasteita?

Jännittäminen on haaste monelle meistä. Se on tunne, joka saattaa nousta pintaan kun vain ajattelemme esiintymistä, tenttiä tai työhaastattelua tai tapaamme uusia ihmisiä. Jännitys ja sosiaalisten tilanteiden pelko nostaa pintaan helposti reaktioita: vapinaa, punastelemista, hikoilua, äänen tärinää, sydämen sykkeen nopeutumista ja kenellä mitäkin. Kun vain ajattelemme jotain kokemaamme jännittävää tilannetta, voimme saada jo samoja reaktioita aikaiseksi tai kun kuvittelemme ja ennakoimme tulevaa jännittävää tilannetta, ovat reaktiot jo valmiina aktivoitumaan. Näin saatamme kantaa jännitystä mukanamme pitkäänkin stressaten ja viettäen unettomia öitä.

Itsetuntemusta  ja itseluottamusta voi kuitenkin vahvistaa. Voit oppia säätelemään jännitystäsi ja löytämään tilalle rentoutunutta sopivaa vireystilaa. Kun voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen, jää oman jännityksen tarkkailu sivuun ja voit ottaa käyttöösi koko potentiaalisi.

Mentaalivalmennuksella ja hypnoosilla voin auttaa löytämään juuri sinua helpottavia rentouden työkaluja, jotka ovat käytettävissäsi tilanteessa kuin tilanteessa. Voimme etsiä yhdessä itsevarmuuttasi tukevia voimavaroja ja onnistumisen kokemuksia.

Ylitä itsesi-mentaalivalmennus sopii sinulle, joka kaipaat

 • lisää itseluottamusta
 • varmuutta esiintymiseen
 • rohkeutta sosiaalisiin tilanteisiin
 • luottamusta onnistumiseen
 • rentoutta suoritukseen
 • itsemyötätuntoa ja itsensä hyväksymistä

 Tilanteita joihin saatat kaivata tukea tai sparrausta:

 • työhaastattelu
 • esitelmän pitäminen
 • tentti tai yo-kirjoitukset
 • esiintyminen yleisölle
 • urheilu- tai mikä tahansa suoritus
 • yrittäjänä jaksaminen ja suunnan kirkastaminen

  Valmennus­ohjelma

  Myönteisten ja voimauttavien ajatusmallien vahvistaminen ja kehomieliyhteyden vahvistaminen auttavat lisäämään ja havainnoimaan omaa palautumista ja keventämään tunnekuormaa. Työskentelemme mentaalivalmennuksessa integratiivisesti tarpeidesi mukaan. Valmennus voi koostua esimerkiksi seuraavanlaisista sisällöistä ja menetelmistä. Kootaan yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisuus!

  Rentoutusohjaus

  Rentoutusohjauksessa saat uusia rentoutumisen ja palautumisen työkaluja arkesi tueksi. Rauhoittavan hengityksen opastaminen, läsnäolotaidot, myin omaan teemaan.

  Hypnoosi

  Hypnoosiohjaus auttaa omien alitajuisten voimavarojen ja ratkaisujen äärelle. Hypnoosi on syvä keskittyneisyyden, rentouden ja luovuuden tila, jossa voi päästä käsiksi omien haasteiden alkusyihin. Hypnoosiohjauksessa voi vahvistaa ei-toivottujen toimintatapojen korvautumista uusilla rakentavilla ja terveyttä edistävillä toimintatavoilla. Hypnoosi räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan ja se sisältää juuri sinulle sopivia suggestioita. Saat myös henkilökohtaisen äänitteen hypnoosistasi, joka tukee prosessiasi myös kotona.

  Kehotyöskentely, rentoutusvenyttely ja -hoidot

  Kehotyöskentely, rentoutusvenyttelyohjaus ja rentouttava painallushoito auttavat palautumisessa, rauhoittumisessa, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden lisäämisessä sekä tunteiden ja jännitysten vapauttamisessa. Shindo-yksilövenyttelyohjaus ja Shindo-hoidot antavat kokonaisvaltaista tukea ja työkaluja omaan valmennusprosessiin vahvistamalla kehomieliyhteyttä.

  Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja tunneterapia

  Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa sinua tunnistamaan tunteitasi ja tuntemuksiasi ja purkamaan tunnekuormaa. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi ja saat apua seuraavan askeleen ottamiseen. Tulet kuulluksi ja kohdatuksi sellaisena kuin olet ja voit hyväksyä ja nähdä itsesi uudessa valossa.

  Tutustu myös muihin valmennus­paketteihin

  Palaudu ja nuku hyvin

  Kaipaatko apua ja työkaluja palautumiseen, ravitsevaan uneen ja stressinhallintaan?

  Muutosvalmennus

  Kaipaatko tukea, voimavaroja ja motivaatiota elämäntapamuutokseen? Haluatko lopettaa tupakoinnin, löytää keveyden ja liikunnan ilon?

  Energiaa arkeen

  Kaipaatko energiaa ja voimavaroja työhösi, yrittäjyyteen tai arjen haasteisiin? Kaipaatko rentoutta, lepoa ja aikaa itsellesi?