Shindo

Shindo®-hoidot

Shindo-hoito on rentouttava, lempeä ja tehokas hoitomuoto. Hoidon aikana koko keho käsitellään päästä varpaisiin erilaisilla painalluksilla. Hoitaja tukee hoidettavaa vapautumaan erilaisista kehon ja mielen jännityksistä. Hoidot tehdään vaatteen läpi erilaisilla painallustekniikoilla, jotka auttavat sulattamaan lihasjännitystä ja rauhoittavat hermostoa rentoutumaan. Hoidoilla aktivoidaaan myös liikettä meridiaaneilla eli energiakanavilla.

Shindo-hoidot tehdään useimmiten lattialla futonpatjalla tai tuolilla istuen. Hoidot voidaan tarvittaessa toteuttaa soveltaen myös hierontapöydällä.

Hoitomuodon juuret ovat vanhassa japanilaisessa hoitoperinteessä. Menetelmän on kehittänyt japanilainen Sensei Kazuko Kuratomi.

Lisää Shindosta www.shindo.fi

Shindo-hoito futonpatjalla

Shindo-hoidon aikana koko keho hoidetaan rentouttavilla painallusotteilla keskittyen asiakkaan erityistarpeisiin (esim. kasvot ja pää, niska-hartia-alue, pohkeet, stressi). Hoidon aikana  voidaan opastaa myös itsehoitoa ja Shindo-venytyksiä, joita asiakas voi tehdä kotona.

Shindo-hoito:

  • 1 h 68.00 €
  • 1,5 h 88,00 €

Elelen hoitola- ja kurssitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa osoitteessa Väinönkatu 40 B 17, (4. krs) 40100 Jyväskylä. Tilat sijaitsevat 3 korttelin päässä Jyväskylän matkakeskukselta suoraan Väinönkatua ylös. Käynti sisäpihan / Sammonkadun puolelta.

Sinulle sopivasti lähellä tai etänä

Elelen hoitola Rentouden tila sijaitsee Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Väinönkatu 40 B 17. Elelen etäterapia ja -valmennus ovat saavutettavissasi helposti siellä missä oletkin.