Elämänlaatua paremmaksi

Rentoutus­ohjaus ja -valmennus

Rentoutusohjaus ja -valmennus sopii sinulle, joka kaipaat uusia rentouden työkaluja stressinhallintaan, palautumiseen ja kehon ja mielen jännitysten purkamiseen. Rentoutusohjauksessa voi käydä kertakäynnillä tai voimme koota sinulle sopivan valmennuspaketin. Rentoutusohjaus ja -valmennus voi sisältää mm.

  • alkukartoituksen ja keskustelua toiveista ja tämän hetken tilanteesta
  • rentouttavan hengityksen ohjausta
  • läsnäoloharjoitusten ohjausta
  • syvärentoutusohjausta
  • suggestorentoutusohjausta
  • tasapainottavaa kehonhuollon ja venytysten ohjausta
  • koko kehon fyysistä rentoutushoitoa (Shindo-hoito)
  • rentoutusäänitteitä ja materiaalia kotiharjoitteluun

 

Suggestorentoutus ja voimavararentoutus

Alkukeskustelun  pohjalta luodaan yhdessä rentoutuksen sisältö ja positiiviset sinulle sopivat suggestiot, jotka edistävät ja vahvistavat rentouttasi. Syvärentoutuneeseen tilaan mennään vähitellen erilaisten hengitys- ja mielikuvaharjoitusten avulla. Rentoutuksen sisältönä voi olla erilaisten jännitysten ja stressin lieventäminen, tavoite- ja muutostyöskentely tai omien olemassaolevien ja uusien voimavarojen vahvistaminen.

Syvärentoutusohjaus ja läsnäoloharjoitukset

Syvärentoutusohjauksessa saat tuntumaa oman kehon kuunteluun sekä jännityksen ja rentouden tilan tunnistamiseen kehossasi ja mielessäsi. Saat harjoitusta ajatuskehien pysäyttämiseen ja mielen rauhoittamiseen. Opit myös kehorentoutuksen eli autogeenisen rentoutuksen mallin, jonka avulla voit oppia rentouttamaan ja rauhoittamaan kehosi osa kerrallaan. Olennainen osa syvärentoutusta on myös hermostoa rajoittavan ja rentouttavan hengityksen opastaminen. Hengitys auttaa myös mieltä keskittymään läsnäoloon ja kehomieliyhteyteen. Hyväksyvän läsnäolon harjoitusten kautta voit löytää myös lempeämpää ja myötätuntoisempaa suhdetta itseesi ja arkeesi.

Kehonhuolto ja rentoutusvenytykset

Fyysiset tasapainottavat harjoitukset auttavat sinua purkamaan tunnekuormaa ja laskemaan kierroksia. Joskus kun keho käy ylikierroksilla, voi olla haastavaa pysähtyä. Shindon keholliset harjoitukset ja rentoutusvenyttely auttavat laskemaan kierroksia niin mielessä kuin kehossa, Jos olet uupunut ja väsynyt, harjoitukset, rentouttava kosketus ja painallushoito voivat palauttaa ja voimauttaa.

Kootaan yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisuus!

Seuraavat hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Sinulle sopivasti lähellä tai etänä

Elelen hoitola Rentouden tila sijaitsee Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Väinönkatu 40 B 17. Elelen etäterapia ja -valmennus ovat saavutettavissasi helposti siellä missä oletkin.