Hyvinvointivalmennus

Energiaa ja jaksamista työhön ja yrittämiseen

Tunnetko itsesi väsyneeksi tai uupuneeksi? Oletko stressaantunut ja palautuminen on haastavaa? Kaipaatko rentoutta ja uutta energiaa? Haluaisitko kirkastaa suuntaa ja innostua?

Olitpa palkkatöissä, pätkätöissä, työtön tai yrittäjä, arki on usein tasapainottelua työn ja vapaa-ajan välillä. Oman elämän organisointi aikatauluineen voi olla haastavaa ja kuormittavaa. Hetket tauoille ja palautumiselle jäävät usein vähiin.

Myönteisten ja voimauttavien ajatusmallien vahvistaminen ja kehomieliyhteyden vahvistaminen auttavat lisäämään ja havainnoimaan omaa palautumista ja keventämään tunnekuormaa. Rentoutuminen, palautuminen ja tauot luovat uutta tilaa niin mieleen kuin kehoonkin. Hiljalleen vapautuu uutta tilaa löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja arkeen. Rentoutuminen luo tilaa luovuudelle ja suorittamisen sijaan ajatukset, unelmat ja tärkeät päämäärät kirkastuvat. On helpompi olla läsnä, kuulla omaa ääntä, asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, ottaa seuraava askel.

 Mllainen on sinun hyvä arkesi? Millainen on unelmiesi työ?

Valmennus­ohjelma

Työskentelemme mentaalivalmennuksessa integratiivisesti tarpeidesi mukaan. Valmennus voi koostua esimerkiksi seuraavanlaisista sisällöistä ja menetelmistä. Kootaan yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisuus!

Rentoutusohjaus

Rentoutusohjauksessa saat uusia rentoutumisen ja palautumisen työkaluja arkesi tueksi. Rauhoittavan hengityksen opastaminen, läsnäolotaidot, mielikuvatyöskentely ja kehon kuuntelu auttavat laskemaan stressitasoja ja rauhoittamaan hermostoa.

Hypnoosi

Hypnoosiohjaus auttaa omien alitajuisten voimavarojen ja ratkaisujen äärelle. Hypnoosi on syvä keskittyneisyyden, rentouden ja luovuuden tila, jossa voi päästä käsiksi omien haasteiden alkusyihin. Hypnoosiohjauksessa voi vahvistaa ei-toivottujen toimintatapojen korvautumista uusilla rakentavilla ja terveyttä edistävillä toimintatavoilla. Hypnoosi räätälöidääm sinun tarpeidesi mukaan ja se sisältää juuri sinulle sopivia suggestioita. Saat myös henkilökohtaisen äänitteen hypnoosistasi, joka tukee prosessiasi myös kotona.

Kehotyöskentely, rentoutusvenyttely ja -hoidot

Kehotyöskentely, rentoutusvenyttelyohjaus ja rentouttava painallushoito auttavat palautumisessa, rauhoittumisessa, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden lisäämisessä sekä tunteiden ja jännitysten vapauttamisessa. Shindo-yksilövenyttelyohjaus ja Shindo-hoidot antavat kokonaisvaltaista tukea ja työkaluja omaan valmennusprosessiin vahvistamalla kehomieliyhteyttä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja tunneterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa sinua tunnistamaan tunteitasi ja tuntemuksiasi ja purkamaan tunnekuormaa. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi ja saat apua seuraavan askeleen ottamiseen. Tulet kuulluksi ja kohdatuksi sellaisena kuin olet ja voit hyväksyä ja nähdä itsesi uudessa valossa.

Tutustu myös muihin valmennus­paketteihin

Hypnoosi

Kaipaatko voimavaroja ja tukea muutokseen? Haluatko vapautua stressistä ja nukkua paremmin? Kaipaatko selkeyttä ja uutta suuntaa? Tutustu ratkaisukeskeisen hypnoosi- ja mentaalivalmennuksen mahdollisuuksiin.

Shindo

Haluatko vapauttaa lihasjännitystä ja stressiä? Koko kehon Shindo-hoito ja -kehonhuolto vapauttaa, rentouttaa ja tasapainottaa lihaksia, hermostoa ja meridiaaneja. Tutustu Shindo-hoitoihin ja venyttelyyn.

Lyhytterapia

Kaipaatko tukea, voimavaroja ja uutta suuntaa haastavassa elämäntilanteessa? Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa ja tunneterapiassa tulet kuulluksi ja kohdatuksi sellaisena kuin olet.

Koulutukset

Haluatko tutustua kehon, mielen ja rentouden voimaan? Kaipaatko uusia ammatillisia työkaluja tai uutta suuntaa? Tutustu Mentaalivalmentajan ja Jomon-Shindo-ohjaajan koulutusohjelmiin ja rentouttaviin kursseihin.