Kehon ja mielen hyvinvointia

Elele

Elele tarjoaa työkaluja kehon ja mielen rentouteen, vireyteen, elämänmuutoksiin ja henkiseen hyvinvointiin. Hypnoosi, valmennukset, rentoutusohjaus, Shindo-hoidot ja kehonhuolto, ratkaisukeskeinen lyhytterapia, koulutukset, kasvuryhmät ja retriitit – mitä kaipaat juuri nyt?

Olen Katja Vuorela – valmentaja, terapeutti, hoitaja ja kouluttaja. Olen työskennellyt kehon ja mielen hyvinvoinnin parissa eri tavoin jo yli 20 vuoden ajan. Olen oppinut paljon kokemalla itse käyttämieni menetelmien vaikuttavuuden itsessäni. Olen oppinut myös paljon asiakkailtani, joiden onnistumiset ja elämänkokemukset antavat iloa, toivoa ja syvyyttä kohdata ihmiset sellaisena kuin ovat.

Autan ja kannustan sinua siinä pysähtymään, rentoutumaan, onnistumaan ja ottamaan seuraavan askeleen!

Tutustu Katjaan

Yrityksestä

Elele on osa Luovan elämän opisto Oy:n hyvinvointipalveluja. Elele on toiminut aiemmin vuodesta 2015 alkaen myös itsenäisenä toiminimiyrityksenä. Elelen toiminta siirtyi vuoden 2021 aikana osaksi perustamaani Luovan elämän opisto Oy:tä. Elele.fi sivulta löydät tarjoamani yksilölliset hyvinvoinnin valmennukset, hoidot ja lyhytterapiapalvelut. Luovanelamanopisto.fi-sivuilta löydät hyvinvoinnin ja rentouden äänitteet ja verkkokurssit digitaalisten tuotteiden verkkokaupasta.

Vastaanotto- ja kurssitilat

Etävastaanotto koko Suomessa

Elelen valmennukset ja lyhytterapian tapaamiset voidaan toteuttaa etäyhteyksin. Etätapaaminen voidaan toteuttaa suojatussa yhteydessä Zoom-videotapaamisena, WhatsApp-videopuheluna tai puheluna sinulle mieluisimmalla tavalla.

Jyväskylä

Elelen hoitola- ja kurssitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa osoitteessa Väinönkatu 40 B 17, (4. krs) 40100 Jyväskylä. Tilat sijaitsevat 3 korttelin päässä Jyväskylän matkakeskukselta suoraan Väinönkatua ylös. Käynti sisäpihan / Sammonkadun puolelta.

Säynätsalo

Elelen toinen hoitola ja kurssitilat sijaitsevat  Säynätsalossa, Huugontie 5, 40900 Säynätsalo, noin 16 km Jyväskylän keskustasta Päijänteen saaristossa. Hoitola on esteetön ja sijaitsee pihatasossa. Autopaikka löytyy maksutta pihaliittymän yhteydestä kadun varresta. Jyväskylän paikallisbussi numero 16 Jyväskylän keskustasta Säynätsaloon kulkee 1-2 kertaa tunnissa. Pysäkki sijaitsee noin 200 m:n päässä hoitolasta.