Mentaalivalmennus, rentoutus ja suggestoterapia

Hypnoosi ja valmennus

Kaipaatko voimavaroja ja tukea muutokseen? Haluatko vapautua stressistä ja nukkua paremmin? Kaipaatko selkeyttä ja uutta suuntaa?

Tutustu ratkaisukeskeisen hypnoosi- ja mentaalivalmennuksen mahdollisuuksiin. Suggestiiviset hoito-, valmennus- ja rentoutusmenetelmät auttavat yhteyteen omien alitajuisten voimavarojen, ratkaisujen ja luovuuden kanssa. Voimauttavat ja vahvistavat suggestiot tukevat omaa sisäistä motivaatiotasi, toiveitasi ja päämääriäsi.

Tutustu suggestiivisten menetelmien mahdollisuuksiin!

Palvelut

Ratkaisukeskeinen hypnoosi

Hypnoosiohjauksella voi auttaa ja helpottaa erilaisissa arkisissa ongelmissa, jännitystiloissa, stressin hoidossa, elämäntapamuutoksissa, tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa, voimavarojen ja itsetunnon lisäämisessä sekä erilaisten kiputilojen ja oireiden lievittämisessä.

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus on sinun tarpeisiisi räätälöity, hyvinvointiasi lisäävä ja elämänlaatua parantava prosessi.  Työskentelemme mentaalivalmennuksessa integratiivisesti tarpeidesi mukaan.

Rentoutusohjaus ja -valmennus

Rentoutusohjaus ja -valmennus sopii sinulle, joka kaipaat uusia rentouden työkaluja stressinhallintaan, palautumiseen sekä kehon ja mielen jännitysten purkamiseen. Rentoutusohjauksessa voi käydä kertakäynnillä, tai voimme koota sinulle sopivan valmennuspaketin.

Suggestoterapia

Suggestoterapia on lyhytterapeuttinen ja valmennuksellinen menetelmä, joka pohjaa suggestiiviseen rentoutukseen, hypnoosi-  ja mielikuvaohjaukseen. Voit valita suggestoterapiaa osaksi lyhytterapiaprosessiasi tai sellaisenaan.

Pääsin aikoinaan eroon tupakasta hypnoosin avulla, joten uskoin, että voisin saada siitä apua esiintymisjännitykseeni. Olen jännittänyt jo lapsesta asti tilanteita, joissa minun täytyy olla esillä tai vaikka sanoa oma nimeni ryhmässä. Katjan hypnoosiohjauksessa oli turvallinen tunnelma . Tuli sellainen olo, että voin olla oma itseni ja on iba  ok myös olla vähän ujo.  Minulla tuli vain jotenkin varmempi olo ja tiedän nyt. että selviän haastavammistakin esiintymistilanteista, joita minulla on uudessa työssäni. Opin hypnoosiohjauksessa uusia menetelmiä, joidan avulla osaan rauhoittaa otseni jo yllättävän nopeasti. Enää ei mene hikoillessa ja ääntä selvitellen koko tilanne vaan voin keskittyä jo kokousten sisältöihin. Kannatti todellakin tulla – toimii ainakin minulla!

– Lauri

Hain apua hypnoosista, koska olin jäänyt kiinni negatiivisiin ajatuksiini, Ajattelin ja odotin aina pahinta niin itsestäni kuin kaikesta ylipäätään. Ymmärsin kyllä itsekin, etteivät asiat olleet edes huonosti ja tiesin, että läheisille olin raskasta seuraa. Hypnoosiohjauksessa sain purettua jotain tunnekuormaa. Aivan kuin joku painava köntti olisi alkanut sulaa sisälläni. Katja ohjasi huomiotani kaikkeen sellaiseen mikä on hyvää ja missä olen onnistunut jne. Tuntuu kuin olisin vaihtanut toiselle.valoisammalle.kanavalle. Olo on paljon kevyempi ja parisuhdekin on parantunut. Jos olisin tiennyt miten paljon mukavampaa on kun tuntee, että kaikki on hyvin tai ainakin riittävän hyvin olisin varmasti hakenut apua aiemmin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

– Riikka S.

Nimi

Minua häiritsi ja hävetti se, että söin karkkia iltaisin. Painokin oli alkanut nöusta. En kehdannut kertoa kellekkään tästä asiasta, koska ajattelin, että olen ainoa näin heikkotahtoinen ihminen, joka ei vain pysty hillitsemään itseään. Oli huojentavaa kun sain kertoa tästä ongelmasta. Hypnoosiohjauksessa sain varmuutta siihen, että minulla on muita tärkeämpiä asioita elämässäni, joista voin nauttia kuten lukeminen ja luontokävelyt. Tuo ylimääräinen tapa vain haihtui pois. Sain uskomattoman pajkon virtaa kun olen taas oman itseni herra. Nyt luotan taas itseeni ja minulla on vapautuneempi olo ja tiedän, että olen ihan ok-tyyppi. Se on varmaan näkynyt kun minulle on tarjottu uusia luottamustehtäviäkin.  Suosittelen kokeilemaan – en ainakaan itse ollut tajunnut millaisessa häpeähäkissä olin ollut tuon pienen paheeni takia.

– Riina, 38 v.

Nimi