Elämänlaatua paremmaksi

Mentaali­valmennus

Mentaalivalmennus on sinun tarpeisiisi räätälöity, hyvinvointiasi lisäävä ja elämänlaatua parantava prosessi. Mentaalivalmennuksen teemana tai tavoitteena voi olla esimerkiksi

  • palautuminen ja stressin hallinnan lisääminen
  • parempi unenlaatu ja riittävä lepo
  • kevyempi elämä ja liikunnan ilon löytäminen
  • tupakoinnin lopettaminen
  • esiintymisrohkeuden ja itseluottamuksen vahvistaminen
  • tunnetyöskentely ja kehomieliyhteyden lisääminen
  • opiskelun ja oppimisen tukeminen
  • työn hakuun ja työhaastatteluun sparraaminen
  • yrittäjänä jaksaminen ja suunnan kirkastaminen

Mentaalivalmennus alkaa alkukeskustelulla, jossa kartoitamme tilanteesi, toiveesi  ja tavoitteesi. Selvitämme yhdessä mahdolliset kuormittavat tekijät ja haasteet. Etsimme sinua vahvistavat ja innostavat voimavarojen lähteet prosessisi tueksi ja kivijalaksi.

Työskentelemme mentaalivalmennuksessa integratiivisesti tarpeidesi mukaan. Valmennus voi koostua esimerkiksi seuraavanlaisista sisällöistä ja menetelmistä:

Hypnoosi

Hypnoosiohjaus auttaa omien alitajuisten voimavarojen ja ratkaisujen äärelle. Hypnoosi on syvä keskittyneisyyden, rentouden ja luovuuden tila, jossa voi päästä käsiksi omien haasteiden alkusyihin. Hypnoosiohjauksessa voi vahvistaa ei-toivottujen toimintatapojen korvautumista uusilla rakentavilla ja terveyttä edistävillä toimintatavoilla. Hypnoosi räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan, ja se sisältää juuri sinulle sopivia suggestioita. Saat myös henkilökohtaisen äänitteen hypnoosistasi, joka tukee prosessiasi myös kotona.

Kehotyöskentely, rentoutusvenyttely ja -hoidot

Kehotyöskentely, rentoutusvenyttelyohjaus ja rentouttava painallushoito auttavat palautumisessa, rauhoittumisessa, kehotuntemuksen ja -tietoisuuden lisäämisessä sekä tunteiden ja jännitysten vapauttamisessa. Shindo-yksilövenyttelyohjaus ja Shindo-hoidot antavat kokonaisvaltaista tukea ja työkaluja omaan valmennusprosessiin vahvistamalla kehomieliyhteyttä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja - tunneterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa sinua tunnistamaan tunteitasi ja tuntemuksiasi ja purkamaan tunnekuormaa. Etsimme yhdessä uusia näkökulmia ja ratkaisuja tilanteeseesi ja saat apua seuraavan askeleen ottamiseen. Tulet kuulluksi ja kohdatuksi sellaisena kuin olet ja voit hyväksyä ja nähdä itsesi uudessa valossa.

Kootaan yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva kokonaisuus!

Seuraavat hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.