Valmennusohjelma

Tupakoinnin lopettaminen

Haluaisitko lopettaa tupakoinnin, mutta pelkäät ettet onnistu? Oletko joskus lopettanut ja aloittanut taas uudelleen? Uskotko, että tupakan polton lopettaminen on taistelua tai että menetät rentoutumiskeinosi?

Tupakoinnin lopettamiseen liittyy monia tuntemuksia, uskomuksia ja pelkoja liittyen vieroitusoireisiin, epäonnistumiseen ja tylsään elämään, jossa kaikki kiva on kiellettyä.

Tupakoinnin lopettamisen ei kuitenkaan tarvitse olla taistelua, vaan uusi lehti voi kääntyä yllättävän helposti hypnoosin ja mentaalivalmennuksen avulla – se voi olla kokeilemisen arvoinen asia sinullekin.

Olet jo ehkä pidempään tuntenut halua muutokseen ja elää energisempää, raikkaampaa ja vapaampaa elämää. Sisäinen tieto siitä mikä on sinulle hyväksi on jo varmasti pyrkimässä pintaan jos luet tätä sivua. Halu muutokseen ei vielä yksin riitä, vaan se  kaipaa rinnalleen motivaation. Motivaatio voi kypsyä sisälläsi monin tavoin joskus pitkäänkin, mutta se antaa sinulle voimaa tehdä päätöksen. Päätös tehdä muutos voi tuntua isolta ja tavoite ehkä kaukaiselta tai mahdottomaltakin. Ei kuitenkaan syytä huoleen – kun tavoite tai päämäärä pilkotaan pienempiin osiin, löytyy aina ensimmäinen, vaikka pienikin askel, josta voit olla varma, että onnistut.

Elämäntapamuutoksen ei tarvitse olla ankaraa taistelua ja kieltämistä.

Mentaalivalmennuksen ja hypnoosin avulla voimme yhdessä vahvistaa motivaatiotasi ja hyvää päätöstäsi itsesi hyväksi.  Hypnoosin ja mielikuvatyöskentelyn avulla muutos voi tapahtua yllättävän mukavasti – kuin itsestään! Päätös lopettamisesta on kuitenkin sinun. Se on päätös ja valinta, jonka teet ensialkuun ehkä useita kertoja päivässä. Se on kuitenkin päätös, joka muuttuu melko nopeasti itsestäänselvyydeksi, normaaliksi. Hypnoosin avulla vanhat ei-toivotut tottumukset korvautuvat uusilla toivotuilla ja mukavilla asioilla. Ajatukset ohjautuvat helpommin muihin asioihin ja vanha ajatus tupakkaan tarttumisesta alkaa menettää merkitystään ja unohtua joskus yllättävän nopeasti.

Onpa tilanteesi mikä tahansa, voi luopumiseen liittyä epävarmuutta ja haikeutta. Onhan tupakka ollut mukanasi niin hyvissä kuin ikävissäkin hetkissä ehkä pitkäänkin.

Jäähyväiset tupakalle – mitä siis tilalle?

Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja etsimme sinua motivoivia mukavia asioita. Vahvistamme niin olemassa olevia kuin uusia  voimavarojen lähteitäsi ja ohjaamme mieltäsi keskittymään kaikkeen siihen hyvään jota olet päättänyt itsellesi mahdollistaa.

Ei ole väliä oletko polttanut vuoden, kymmenen vuotta vai neljäkymmentä vuotta – voit päästä eroon tupakasta ja kokea kaikki sen elämänlaatua parantavat vaikutukset. Olet varmasti tietoinen tupakoinnin haitoista, mutta näitä terveyttä ja elämää parantavia asioita tulet kokemaan kun lopetat tupakoinnin:

 • hengitys helpottuu ja hapenottokyky paranee
 • iho nuorentuu ja paranee
 • vireystila paranee
 • verenkierto paranee monin tavoin
 • vakavien sydän-, verisuoni- ja syöpäsairauksien riski alenee huomattavasti
 • diabetesriski alenee
 • unen laatu paranee
 • säästät aikaa
 • säästät rahaa keskimäärin 100-300 €/kk ja noin 1200-3600 €/vuodessa.

Valmennus­ohjelma

Lopetatko kertaheitolla vai vähentämällä – päätös on sinun!

Jokaisella on oma taustansa, tilanteensa, toiveensa ja tavoitteensa. Siksi voimme yhdessä koota valmennuspaketin ja menetelmät, jotka sopivat juuri sinulle parhaiten. Kartoitetaan tilanteesi ja lähdetään liikkeelle sen mukaan. Sovitaan orientoiva jakso, jonka aikana voit vähentää savukkeiden määrää – tai ehkä olet valmis jättämään tupakan jo ensimmäisellä tapaamisella.

Eroon tupakasta-valmennusohjelmassa saat

 • alkukartoituksen, jossa sovitaan miten ja milloin haluat lopettaa.
 • 1×2 h + 2×1,5 h hypnoosivalmennustapaamiset sinulle sopivin aikavälein.
 • hypnoosiäänitepaketin, joka sisältää:
  • Uutta kohti-motivointiäänitteen vähentämistä ja lopettamista valmistelemaan.
  • Uudella polulla – lopettamista tukevan ja päätöstä vahvistavan äänitteen.
  • Pysy polulla – uutta elämäntapaa ylläpitävän sparrausäänitteen.
  • Takaisin polulle-motivointiäänitteen “retkahduksen” varalle.

Sinä osaat, sinä pystyt ja sinä onnistut!

Missä?

Valmennus voidaan toteuttaa joko etäyhteyksin tai lähitapaamisina Elelen Rentouden tilassa, Jyväskylän keskustassa. 

Hinta

Valmennuksen hinta 360 € sis. alv 24 %.

Lisätukea voit valita myös näistä:

 • Lisävalmennustapaamiset 80 €/1,5 h.
 • Henkilökohtainen hypnoosiäänite 80 €.

Lisäapua

Lue lisää mentaalivalmennuksen ja hypnoosin mahdollisuuksista ja varaa aika!

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennus on sinun tarpeisiisi räätälöity hyvinvointiasi lisäävä ja elämänlaatua parantava prosessi.  Työskentelemme mentaalivalmennuksessa integratiivisesti tarpeidesi mukaan.

Ratkaisukeskeinen hypnoosi

Hypnoosiohjauksella voi auttaa ja helpottaa erilaisissa arkisissa ongelmissa, jännitystiloissa, stressin hoidossa, elämäntapamuutoksissa, tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa, voimavarojen ja itsetunnon lisäämisessä sekä erilaisten kiputilojen ja oireiden lievittämisessä.