Keholliset rentoutushoidot ja kehotyöskentely

Shindo

Japanilaisella kehotyöskentelyllä kohti luonnollista rentoutta ja vahvuutta!

Kaipaatko rentoutta keholle ja mielelle? Haluatko oppia vapauttamaan jännityksiä ja kuuntelemaan kehosi viestejä? Haluatko lisää liikettä ja luonnollista liikkuvuutta kehossasi? Japanilaiset kehotyöskentelyn menetelmät ja hoidot; Shindo, Jomon ja Kuratomi Method auttavat löytämään luonnollista rentoutta, vahvuutta ja tasapainoa. Ne vapauttavat jännityksiä, stressiä ja kehon ja mielen jumeja lempeästi ja tehokkaasti.

Tutustu Shindoon

Shindo®-hoidot

Rentouttavat koko kehon shindo-hoidot vapauttavat pehmeästi mutta tehokkaasti kehon ja mielen jännitystä auttaen palautumisessa.

Shindo-yksilöohjaus

Shindo-yksilöohjatut hoidolliset venytykset tutustuttavat mukavasti Shindon venytyksiin ohjaajan tukemana. Saat henkilökohtaista opastusta ja ohjeita kotona harjoitteluun.

Shindo-koulutukset

Jomon-Shindo-peruskurssi sekä ammatilliset monimuotokoulutukset tutustuttavat menetelmään pintaa syvemmältä. Saat uusia työkaluja rentouteen ja kehomieliyhteyteen itselle ja osaksi työnkuvaa.

Katjan Shindo-venyttely tunneilla on luottavainen, rento ja kiireetön tunnelma. Katjan ohjauksessa on helppo antautua venyttelyyn, koska ohjeet ovat selkeitä, oikein ajoitettuja ja kuhunkin venytykseen on useita eri toteutustapoja kulloinkin omaa kehoa kuunnellen. Tunneilla ajankulu häviää ja irtaantuminen ajasta ja paikasta on helppoa. Lämpimästi suositellen Tiina Miettinen.

Tiina Miettinen

Olen käynyt erilaisissa hoidoissa, mutta Shindo-hoito oli uusi tuttavuus. En tiedä mitään näin ihanaa ja rentouttavaa. Katjalla on taito löytää juuri ne kohdat  kehosta, jotka tarvitsee vapauttaa. Katja hoidossa on  luottavainen ja super-rentoutunut olo. Uutta oli myös se miten varpaat ja pääkin käsiteltiin ja siitä tuli tavaallinen olo.  Katja opasti myös pari Shindo-venytystä, joilla voin auttaa itseäni kotonakin. Ihana paketti, jossa käyn nyt säännöllisesti!

– Rento-Reetta

Glorian työyhteisö

Kun innostuin aloittamaan Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksen en tiennyt miten syvä ja moniulotteinen prosessi tulisi olemaan. Katjan tapa kouluttaa on lempeä ja kannustava. Lähdin hakemaan itselleni lisää rentoutta ja hetken omaa aikaa työn ja lepsiperhearjen keskellä. Jokaisen koulutuspäivän jälkeen oli aivan ihana ja rento olo.  Shindo on pysäyttänyt ja uskon, että olen nyt paljon lempeämpi itseäni kohtaan. Olen saanut paljon  uusia tapoja olla kosketuksissa perheen kanssa ja lapset pyytävät varvashoitoja iltaisin. Shindo on nyt mukana arjessa ja aion aloittaa ohjaamaan omaa Jomon-Shindo-ryhmää ja jakaa tätä auruutta eteenpäin. Saa nähdä mihin tämä polku vielä vie – ajattelin vielä jatkaa ja syventävää.