Muutosvalmennus

Apua ja tukea elämäntapamuutoksiin

Kaipaatko keveyttä ja uutta energiaa? Haluatko löytää liikunnan ilon? Haluatko vapautua tupakasta tai sokerikoukusta, mutta pelkäät epäonnistumista?

Olet jo ehkä pidempään tuntenut halua muutokseen. Sisäinen tieto siitä, mikä on sinulle hyväksi, on jo varmasti pyrkimässä pintaan, jos luet tätä sivua. Halu muutokseen ei vielä yksin riitä vaan kaipaa rinnalleen motivaation. Motivaatio voi kypsyä sisälläsi monin tavoin, mutta se antaa sinulle voimaa tehdä päätöksen. Päätös tehdä muutos voi tuntua isolta ja tavoite ehkä kaukaiselta. Ei syytä huoleen – kun tavoite tai päämäärä pilkotaan pienempiin osiin, löytyy aina ensimmäinen, vaikka pienikin askel, josta voit olla varma, että onnistut.

Elämäntapamuutoksen ei tarvitse olla ankaraa taistelua ja kieltämistä.

Mentaalivalmennuksen ja hypnoosin avulla voimme yhdessä vahvistaa motivaatiotasi ja hyvää päätöstäsi itsesi hyväksi.  Syvärentoutuksen, mielikuva- ja tunnetyöskentelyn sekä hypnoosin avulla muutos voi tapahtua yllättävän mukavasti – kuin itsestään!

Onpa asiasi mikä tahansa, voi luopumiseen liittyä epävarmuutta ja haikeutta. Onhan tämä asia ollut mukanasi niin hyvissä kuin ikävissäkin hetkissä ehkä pitkäänkin.

Mitä siis tilalle?

Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja etsimme sinua motivoivia mukavia asioita. Vahvistamme niin olemassa olevia kuin uusia voimavarojen lähteitäsi ja ohjaamme mieltäsi keskittymään kaikkeen siihen hyvään, jota olet päättänyt itsellesi mahdollistaa.

Jokaisella on oma taustansa, tilanteensa, toiveensa ja tavoitteensa. Siksi voimme yhdessä koota valmennuspaketin ja menetelmät, jotka sopivat juuri sinulle parhaiten. Saat tueksesi haluamasi määrän valmennustapaamisia ja sinulle sopivan valmennusjakson joko etäyhteyksin tai lähitapaamisina Elelen Rentouden tilassa, Jyväskylän keskustassa.

Sinä osaat, sinä pystyt ja sinä onnistut!

Valmennuspaketit

Lue lisää Mentaalivalmennuksen mahdollisuuksista ja varaa aika!

Ratkaisukeskeinen hypnoosi

Hypnoosiohjauksella voi auttaa ja helpottaa erilaisissa arkisissa ongelmissa, jännitystiloissa, stressin hoidossa, elämäntapamuutoksissa, tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa, voimavarojen ja itsetunnon lisäämisessä sekä erilaisten kiputilojen ja oireiden lievittämisessä.

Eroon tupakasta valmennus