Paketti

Hyvän unen valmennus

Koetko stressiä ja kuormittuneisuutta? Onko sinulla liian vähän aikaa palautumiselle ja levolle?Haluaisitko mennä nukkumaan levollisin mielin ja nukkua hyvin ja riittävästi?

Moni uneen liittyvä häiriö johtuu liian vähäisestä palautumisesta, mikä voi näkyä yöllä usein viivästyneenä sykkeen vakautumisena, nukahtamisen viivästymisenä ja heräilynä. Unen laatuun ja palautumiseen liittyy kuitenkin useita tekijöitä, joita on hyvä selvittää, jotta elämän laatu olisi mahdollisimman hyvää ja arki sujuisi mukavasti.

Mentaalivalmennuksessa kartoitamme juuri sinun tilanteesi ja ne lääkkeettömät keinot, jotka sopisivat sinulle parhaiten.

Rentoutusohjauksessa opit helppoja rentoutusmenetelmiä palautumisesi tueksi. Hengityksen ohjaus, kehon syvärentoutus ja kuuntelu sekä palauttavat ja restoratiiviset asennot ja venytykset kutsuvat pitämään hengähdyshetkiä päivän aikana ja rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa kotikonstein.

Hypnoosin avulla voimme löytää  juuri sinun unenlaatuusi vaikuttavat juurisyyt: tunteet, ajattelumallit, uskomukset, elämäntavat ja -tilanteen.

Hypnoosin avulla voimme puhutella sitä osaa sinusta, joka tietää ja muistaa, että sinulla on unenlahjoja ja niitä voidaan vahvistaa.

Hyvän unen valmennuksen mukana saat myös hyvää unta tukevan materiaalipaketin: hyvän unen hypnoosiäänitepaketin, henkilökohtaisen uniäänitteen ja palauttavien Shindo-venytysten opastetut videot. Äänitteet ja videot ovat tukenasi myös valmennuksen jälkeen.

Valmennuspaketit

Seuraavat hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.