SHINDO® – ja JOMON-OHJAAJAN KOULUTUS

JOMON-SHINDO-OHJAAJAKOULUTUS ALKAA MAANANTAI-ILTAISIN

Aika: Kysy alkavia kursseja 2929
Tiedustelut: info@elele.fi
Kouluttaja: Katja Vuorala, Vastaava Jomon-Shindo-hoitaja-kouluttaja
Uudistunut Jomon-Shindo – ohjaajakoulutus yhdistää Shindon lempeät meridiaanivenytykset ja tuen Jomonin rauhoittaviin ja palauttaviin kierto-taivutusvenytyksiin, Jomon on Sensei Kazuko Kuratomin kehittämää jatkumoa Shindolle. Yhdessä ne muodostavat ihania Shindo-flow-tunteja, joissa Jomon- ja Shindo- liikkeet vuorottelevat rennosti virraten.Koulutuksen Shindo- ohjaaja-osuus toteutetaan maanantai-iltaisin klo17-20, 18 kertana (3h) + 1 yhdessä sovittu viikonloppu keväällä 2020, jolloin järjestämme Shindon peruskurssin osana koulutusta (2pv/12h).
Jomon-ohjaajaosio toteutetaan kesäkuussa (4krt) ja elokuussa (4krt) maanantai-iltaisin klo17-20 (yht. 2X12h).

Koulutuksen sisältö:

Yhdistelmäkoulutuksesta valmistuu Jomon-Shindo-ohjaajaksi elokuussa 2020.

Shindo- ohjaajakoulutusosio 11pv/ 5op:
Shindo- ohjaajan koulutussisältöön kuuluu rentoutustekniikoita, rentouden/jännityksen havainnointiharjoituksia sekä Shindon meridiaanivenytykset yksin ja parin kanssa. Koulutukseen kuuluu myös hoitoharjoituksia selän ja hartioiden alueelle, varpaille, jaloille ja käsivarsille. Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venytysten tehostamisessa että lempeissä tukiotteissa. Hoitotekniikoita harjoitellaan ohjaajakurssin aikana rentouden ja venytysten tukemiseen tarvittavan taidon oppimiseksi. Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.
Koulutuksesta on myös mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osio tässä vaiheessa. Suosittelemme kuitenkin uutta Jomon-Shindo kokonaisuutta.

Jomon-ohjaajan modulikoulutus 4pv:
Jomon-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata ihanan rentouttavia ja voimaannuttavia Jomon-Shindo kehotyöskentelytunteja ja demoja sekä Shindo-flow tunteja, joissa vuorottelevat Shindo- ja Jomon- harjoitukset tasapainoisina liikesarjoina. Ohjelmassa Jomon sarjat A ja B, Bon-seisontasarja ja istumasarja.
Jomon- ohjaajakoulutusmoduli toteutetaan kahdeksana maanantai-iltana kesä- ja elokuussa 2020.
Valmiit Shindo- ohjaajat voivat osallistua pelkkään Jomon-ohjaajamoduliin, jonka jälkeen saa Jomon-Shindo-ohjaajan valmiudet ja todistuksen.

Mihin koulutus antaa valmiudet ja oikeudet?

Jomon-Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet Jomon- ja shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksilö-ohjaukseen asiakkaille sekä Jomon-Shindo demojen, peruskurssien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Koulutus antaa myös oikeuden käyttää Shindo -tavaramerkkiä toiminnan mainostamisessa.

Missä voi hyödyntää Jomon-Shindo-ohjaajan taitoja?

Menetelmiä voidaan soveltaa erilaisille ryhmille. Shindo-tunnit ovat mm. monien kansalaisopistojen, kuntosalien ja urheiluseurojen ohjelmistoissa ympäri Suomen. Shindoa voi käyttää myös mm. työyhteisöjen parissa, lasten ja nuorten oppimisen tukena, eri ammattien täydennyskoulutuksen osana, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tukena sekä vuorovaikutus-, itsetuntemus- ja tunnetyöskentelyssä. Koska menetelmällä on vahva aivopuoliskojemme yhteistyötä tukeva vaikutus, monet luovassa työssä tai opetusalalla toimivat ovat ottaneet sen käyttöönsä. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi ja käyttää Shindoa myös osana muuta ammattiosaamistaan ja työnkuvaansa.

Miten koulutus palvelee omaa ja läheisten hyvinvointia?

Koulutus toimii myös oman rentouden ja itsetuntemuksen prosessina. Jokaisessa koulutuspäivässä rentoudutaan, venytellään ja hoidetaan itseä, vastaanotetaan ja tehdään rentoutta tukevia hoitoharjoituksia. Koulutuksen aikana opitut hoitoharjoitukset on tarkoitettu kotikäyttöön ystävien ja perheen parissa. Koulutus antaa säännöllisen päivän omalle hyvinvoinnille.

Koulutuksen hinta (sis- alv 24%):
Shindo-ohjaaja-osio 1364,00€ + Jomon-ohjaajamoduli 496,00€= 1860,00€

+ näyttökoe 124,00 € koulutuksen päätteeksi näytön vastaanottavalle toiselle vastaavalle kouluttajalle
+ Jomon-Shindo-ohjaajan todistusmaksu 250,00 € (alv 0%) japanilainen sertifikaatti sekä.Shindo ry:n opintopistetodistus: Shindo ry laskuttaa
Jomon-Shindo-ohjaajakoulutuksen kokonaishinta: 2234,00€

Huom! Koulutuksesta on mahdollista suorittaa pelkkä Shindo-ohjaaja-osuus 1688,00€ (sis. näyttökoe 124€ ja todistus 200€) tai valmiiden Shindo-ohjaajien pelkkä Jomon-ohjaajamoduli, jossa ei ole todistusmaksuja.

Laskutus:

Yhden koulutuspäivän/ 2 illan hinta on 124€ sis. alv 24%. Koulutuksen voi maksaa kuukausittain tai sovituissa erissä. Kysy myös joustavaa maksuaikataulua tarvittaessa. Koulutuksen lopuksi toinen vastaava kouluttaja laskuttaa näyttökoemaksun 123€ ja Shindo ry todistusmaksun.

Koulutuksen paikka:

Koulutukset pidetään Elelen tilassa, Jyväskylän keskustassa, Kauppakatu 28 a 53, sekä tarvittaessa myös muissa sovituissa tiloissa. Mikäli osallistujia on enemmän kuin 6, otamme käyttöön suuremman tilan keskustan alueelta.

KYSY LISÄÄ, PYYDÄ TARKEMPI KOULUTUSOHJELMA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa;)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Ota yhteyttä
Katja Vuorela
Vastaava Jomon-Shindo–kouluttaja-hoitaja
p. 050-536 1996
info@elele.fi
www.elele.fi
www.shindo.fi