Tutustu suggestiivisen rentoutuksen mahdollisuuksiin niin itsessä  kuin osana nykyistä tai tulevaisuuden työtäsi. Saat työkaluja opastaa asiakkaita tai läheisiä, yksilöitä ja ryhmiä rentouteen. Palautuminen, itsetuntemuksen ja voimavarojen lisääminen, tavoitteiden kirkastaminen, luovat menetelmät, läsnäolo ja mielikuvien, suggestioiden ja ratkaisukeskeisen ajattelun menetelmät johdattelevat oman kokemuksen avulla mentaalivalmennuksen taitoihin. Opiskelemme yhdessä pitkälti   rentoutuen ja rentouttamalla. Lue lisää ja ilmoittaudu/hae mukaan.
Ilmoittauduthan viimeistään 15.8.2021 mennessä: Katja Vuorela, info@elele.fi
Huomioimme korona-turvallisuuden: Koulutus toteutetaan Zoomissa. Halukkailla on myös mahdollisuus kokoontua osin lähi-opetukseen/harjoitteluun Jyvskylässä.
Koulutus on Suomen hypnoosiliiton ohjelman mukainen ja siitä saa diplomin.
Hae mukaan Early bird-hintaan – 50 euroa 31.6. mennessä.
Lue lisää koulutuksesta