Lue lisää

RENTOUTUSVALMENTAJAKOULUTUS – MENTAALIVALMENNUS 1.

ALKAA KEVÄÄLLÄ 2021 JYVÄSKYLÄSSÄ

Paikka: Jyväskylä, Rentouden tila: Väinönkatu 40 B 17 
 Aika: 5 viikonloppua/ 10 lähipäivää alkaen 30.-31.1.201
 Hinta: 1115,00€ sis. alv 24%/ Early bird-hinta 15.12. 2020 saakka -50€

Huom! Seuraamme ajanmukaista korona-ohjeistusta. Osa koulutuksen lähiopetuksesta on mahdollista toteuttaa myös etä-koulutuksena tarpeen mukaan.

KENELLE

Rentoutusvalmentajakoulutus soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet suggestiivisen rentoutuksen, mielikuvaharjoittelun ja ratkaisukeskeisyyden mahdollisuuksista oman ja asiakkaidensa hyvinvoinnin lisäämisessä ja elämänlaadun parantamisessa. Koulutuksesta voivat hyötyä henkilökohtaisen kiinnostuksen lisäksi mm. hyvinvointialan yrittäjät, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset, ohjaajat, ryhmien kanssa työskentelevät sekä erilaiset terapeutit. Rentoutusvalmentajakoulutuksen käyneet voivat myös jatkaa hypnoosivalmentajaksi ja mentaalivalmentajiksi. Rentoutusvalmentajakoulutusta ja suggestiivisia menetelmiä ei suositella henkiöille, joilla on diagnosoitu vakavampia psyyken ongelmia.

KOULUTUSOHJELMA JA AIKATAULU

Koulutus antaa valmiuden käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuva- harjoittelua ja muuta positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvin- vointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua niin itsellä kuin asiakkailla. Harjoitukset lisäävät osallistujien itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.) Lisäksi osallistujat oppivat käyttämään tavoiteorientoitunutta ratkaisukeskeistä ajattelua niin omassa elämässään kuin ammatillisesti. Punaisena lankana kautta linjan on positiivinen, vaikuttava, toista ihmistä kunnioittava vuorovaikutus.

Koulutuksen laajuus on 9 op (250 h), josta lähiopetusta on 10 päivää.

Lähiopetuspäivät syksyllä 2021:
Koulutus toteutetaan viikonloppukoulutuksena:

5 viikonloppua / 10 lähipäivää Aika: la klo 10-17 ja su klo 10-17

30.-31.1. / 27.-28.2. / 27.-28.3. / 24.-25.4. / 15.-16.5.

Koulutukseen sisältyy:

Asiakasharjoittelu, kirjallisuuteen tutustuminen, kotitehtäviä, portfolio sekä työnohjaus ryhmässä ja tarpeen mukaan henkilökohtaisesti opettajilta.

RYHMÄKOKO

6-10 opiskelijaa

Kurssi täyttyy hakemus/ilmoittautumisjärjestyksessä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ .
Rentoutusmenetelmiä:

Hengityksen avulla rentouttaminen, katsefiksaatio, kehollinen mielikuvarentoutus, fyysisiä rentoutusmenetelmiä, musiikin ja kuvataiteen avulla rentouttaminen, mielikuvamatkat, visualisointi, yksilöllinen voimavararentoutus, rentoutumisen fysiologia ja neurofysiologia.

Oma rentoutuminen ja toisten rentouttaminen:

Rryhmä- ja yksilörentoutukset, tietoisen läsnäolon harjoituksia,

rentoutumisen vaiheet ja vaikutukset,

suggestiot ja niiden muodostaminen, suggestiivinen kieli (asiakastilanteissa, rentoutuksissa ja omassa arjessa), omien rentoutuskaavojen rakentaminen, mielikuvatyöskentely ja visualisointi, mielenrauha ja sisäiset voimavarat,


lasten ja nuorten rentoutus, esineiden ja kuvien suggestiivinen käyttö, metaforat, tarinarentoutus, valikoituja NLP-menetelmiä (ankkurointi ja suoja- kupu). stressistä vapautuminen, jaksaminen, unen laadun

parantamjnen, elämäntapamuutoksissa tukeminen, pelkotilat, esiintymisvarmuus, motivointi ja tavoitetyöskentely ja oppiminen.

Asiakastyö ja yrittäjyys:

Asiakkaan kohtaaminen ja asiakashaastattelu (ratkaisukeskeinen haastattelumenetelmä),

eettiset periaatteet, rentoutusvalmennuksen soveltaminen omassa työssä, tuotteistaminen, markkinointi ja yrittäjyys.

JATKO-OPINTOMAHDOLLISUUDET

Tämän koulutuksen jälkeen voi jatkaa mentaalivalmennus 2. – hypnoosivalmentaja-osioon (vastaa aiempaa hypnoterapeuttia/hypnoosiohjaajaa) ja mentaalivalmennus 3. – Mentaalivalmentajakoulutuksiin. Lopuksi voi suorittaa näyttötutkinnon näyttötutkintomestarille sertifioinnin saamiseksi.

Huom! Seuraava Mentaalivalmentaja 2.- hypnoosivalmentajakoulutus alkaa Jyväskylässä syksyllä 2021!

HINTA

1115€ sis. alv 24% (sisältää materiaalin ja kahvin/ teetarjoilun ja pikkupurtavaa). Voidaan maksaa 1-5 erässä. Ensimmäinen erä 250 euroa maksetaan ilmoittautumismaksuna, kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut. Koulutuksen hinta on kokonaisuus, joka maksetaan, vaikka joutuisi olemaan poissa lähipäiviltä. Lähipäivien korvaaminen suunnitellaan erikseen.

Early bird – tarjous 15.12.2021 mennessä ilmoittautuneille – 50€!

HAKEMUS KOULUTUKSEEN

Kun haet/ilmoittaudut koulutukseen kerro yhteystietosi lyhysti itsestäsi: Miksi haluat kouluttautua rentoutusvalmentajaksi? Miten ja missä haluaisit soveltaa koulutuksesa oppimiasi menetelmiä? Mitä toivot tai odotat koulutukselta?

TERVETULOA MUKAAN!
TIEDUSTELUT, HAKEMUKSET JA ILMOITTAUTUMISET 15.1.2021 mennessä – parhaiten tavoitat sähköpostilla! 

Katja Vuorela / Mentaalivalmentaja Shl

Elele 
p. 050 5361996 info@elele.fi www.elele.fi