Onko sinulla jäämässä e-passin liikuntaetuja käyttämättä vuodelta 2020. Vielä ehdit joulukuun ajan tehdä oston esim. sarjakortista liikuntapalveluun, jonka voit käyttää vuoden 2021 puolella. Löydät Elelen

e-passi tuotteet e-passin palveluntarjoajista haku-toiminnolla.

Elele tarjoaa e-passin liikuntapalveluna Shindo-rentoutusvenyttelyä hoidollisina, tuettujna yksilö-ohjaustunteja. Toimipaikkana on Elelen Rentouden tila Jyväskylän keskustassa (Väinönkatu 40 b 17) tai Säynätsalossa. Tervetuloa huoltamaan kehoa Shindo-rentoutusvenytysten- ja kehotyöskentelyn yksilöohjauksessa. Shindo-yksilövenyttelyohjauksessa saat henkilökohtaista opastusta rentouttaviin ja tehokkaisiin meridiaanivenytyksiin. Etsimme kuudesta Shindon perusvenytyksestä juuri sinulle sopivan muodon sekä tuen. Saat mukaasi venyttelyohjeet itsenäistä venytelyä varten niin kotona kuin työpaikallakin.

Maksa sovelluksella

Maksa ePassin mobiilisovelluksessa valitsemalla palveluntarjoajan (Elele) kohdalta haluamasi tuote taj vapaa valintainen summa sarjakorttiin. Maksuttoman sovelluksen voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta.

Kysy lisää: Katja Vuorela, info@elele.fi