Suomen Hypnoosiliiton ohjelman mukaiset
Mentaalivalmennus 1 ja 2 – rentoutus- ja hypnoosivalmentajakoulutukset alkavat Jyväskylässä  alkuvuodesta 2019!

Rentoutus- ja hypnoosivalmentajakoulutukset soveltuvst kaikille, jotka ovat kiinnostuneet suggestiivisen rentoutuksen, mielikuvaharjoittelun ja ratkaisukeskeisyyden mahdollisuuksista oman ja asiakkaidensa hyvinvoinnin lisäämisessä ja elämänlaadun parantamisessa. Koulutuksista voivat hyötyä henkilökohtaisen kiinnostuksen lisäksi mm. terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset, ohjaajat, ryhmien kanssa työskentelevät sekä erilaiset terapeutit. Rentoutusvalmentajakoulutuksen käyneet voivat jatkaa hypnoosivalmentajaksi ja hypnoosivalmentaja mastereiksi osana kolmivaiheista mentaalivalmentajan koulutuskokonaisuutta.

Rentoutusvalmentajakoulutus käynnistyy  perjantaisin  25.1.2019 alkaen ja sisältää yhteensä 10 lähipäivää.

Hypnoosivalmentajakoulutus alkaa 2.-3.2.2019  (1o lähipäivää).

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

fb-tapahtumaan