Täydenkuun rentoutusretriitti on matka omiin mielenmaisemiin, kehoon ja luontoon yksin ja yhdessä. Viikonloppu toteutetaan rauhallisissa Tammijärven maalaismaisemissa luonnon keskellä. Rentoutusretriitti antaa aikaa ja tilaa itselle; viikonlopun aikana annetaan tilaa omalle keholle, mielelle,ja luovuudelle, tuuletetaan ajatuksia sekä kuunnellaan itseä ja luontoa. Rentoutusretriitissä on mahdollista kokeilla mm. japanilaista Shiki-kehotyyppitestausta ja löytää itsesrä uudenlaista rentoutta ja vahvuutta. Myös Shindo- ja Jomon-venyttely, rentouttavat hoitoharjoitukset, voimavararentoutus sekä Eft (emotional freedom technic) naputtelutekniikka antavat keholle ja mielelle mahdollisuuden latautua ja löytää itsesrä uusia ulottuvuuksia.. Erityisen tunnelman rentoutusharjoituksille, omalle ajalle ja yhteisille hetkille luo loppukesäinen luonto ja täysikuu.

Ihanan ympäristön rentoutumiselle ja hiljaisuudelle tarjoaa myös 1800-luvulla rakennettu vanha maalaistalo; Pirjo ja Pertti Seimola tarjoavat majoituksen ja ruokailut kotitalossaan. Viikonloppuretriitin käytössä on viereinen, Tammijärven rannalla sijaitseva vanha maalaistalo pihapiireineen ja eläimineen sekä tietysti kaunis luonto. Rantasaunasta ja täydenkuun kuutamouinnista voi nauttia pimenevinä loppukesän iltoina.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kaatja Vuorela/Elele: info@elele.fi, p.050-5361996