” Syksy on sadonkorjuun aikaa. Luonto kypsyttää satoaan ja väriloistoaan. Puut tallettavat voiman juuriinsa valmistautuessaan vähitellen luopumaan vanhasta lehtipeitteestään.”

Oivallusten retriittissä hilhennymme huomaamaan kasvattamiamme hedelmiä ja korjaamaan satoa. Annamme ajatusten ja kokemusten kypsyä oivalluksiksi. Luovumme luonnon kanssa omista vanhentuneista ajatuksista, tunteista ja asioista sekä rentoudumme tallentaen voimavaroja sisäiseen varastoon.
Oivalluksia herätellään niin kehon, mielen kuin sielunkin tasoilta: Lataavat metsäkylvyt, rauhoittavat japanilaiset Jomon-venytykset ja vahvistavat Shiki-kehotyyppiharjoitukset, syksyn sadon nauttiminen ja kerääminen, mielikuvamatkailu ja meditaatio sekä oma aika antavat mahdollisuuden oivaltaa asioita uudessa valossa, luopua vanhasta ja antaa uusien luovien voimavarojen kypsyä ja varastoitua. Halukkaat voivat varata hetken myös rentouttavaan Shindo-hoitoon. Ohjaajana toimii Katja Vuorela.

Oivallusten retriitin paikkana on 1800-luvun idyllinen maalaistalo luonnonrauhassa Luhangan Tammijärvellä Keski-Suomessa. Taloa emännöi Pirjo Seimola. joka tarjoaa retriittiin osallistuville täysihoidon 1-2+ hengen huoneissa sisältäen kaikki ruokailut, Pirjo valmistaa todella herkullista ruokaa:)

Hinta:
Pe ilta -su iltapäivä 280,00€ (sis. alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 2 yön majoituksen, 2 aamiaista, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa sekä kahvi- ja teetarjoilut.
1hh lisämaksusta 10€/yö

tai
La lounasaika – su iltapäivä 220,00€ (sis- alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 1 yön majoituksen, 1 aamiaisen, 2 lounasta 1 päivällisen, 1 iltapalan sekä kahvi- ja teetarjoilut.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan latautumaan, korjaamaan satoa ja oivaltamaan uutta syksyisen luonnon kanssa♥

Pyydä tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään ke6.9. mennessä:)

https://www.elele.fi/rentouden-riippukeinu/kurssit-valmennukset-ja-retriitit/