Kevät on uudistumisen, kylvön ja kasvun aikaa. Keväisessä retriitissä saamme latautua ja uudistua yhdessä luonnon kanssa ja herätellä omia luovia energioita kasvamaan sisällämme. Elämän ja kasvun luovia energioita herätellään niin kehon, mielen kuin sielunkin tasoilta: Shindon (sydämen tie) rentouttavat meridiaanivenytykset, luonnossa versovien luonnonyrttien kerääminen ja viherherkuista nautiskelu, mielikuvamatkailu ja meditaatio sekä oma aika antavat mahdollisuuden tarkastella itseään uudessa valossa, luopua vanhasta ja sntss uusien luovien voimavarojen ja inspiraatioiden versoa yhdessä keväisen luonnon kanssa. Halukkaat voivat varata hetken myös rentouttavaan Shindo-hoitoon tai yrttijalkakylpyihin. Ohjaajana toimii Katja Vuorela.

Kasvun ja udistumisen retriitin paikkana on 1800-luvun idyllinen maalaistalo luonnonrauhassa Luhangan Tammijärvellä Keski-Suomessa. Taloa emännöi Pirjo Seimola. joka tarjoaa retriittiin osallistuville täysihoidon 1-2+ hengen huoneissa sisältäen kaikki ruokailut, Pirjo valmistaa todella herkullista ruokaa:)

Hinta:
Pe ilta -su iltapäivä 280,00€ (sis. alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 2 yön majoituksen, 2 aamiaista, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa sekä kahvi- ja teetarjoilut. tai
La lounasaika – su iltapäivä 220,00€ (sis- alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 1 yön majoituksen, 1 aamiaisen, 2 lounasta 1 päivällisen, 1 iltapalan sekä kahvi- ja teetarjoilut.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan latautumaan,ja versomaan uutta luonnon helmassa♥

Pyydä tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.5. mennessä:)

Lue lisää

Lisätietoja ilmoittautumiset ja tarkempi ohjelma:

Ohjaaja: Katja Vuorela
Jomon-Shindo-hoitaja-kouluttaja,
Henkisen kasvun ohjaaja,
Mental trainer Shl
Regressioterapeutti