Vielä pari paikkaa vapaana!

villasujat

” Kun valo vähenee, luonto lepää. Meidänkin kehomme ja mielemme kaipaavat taukoa, rauhoittumista, latautumista ja lepoa. Kaamosaika kutsuu kääntymään sisäänpäin, käpertymään lämpimään vilttiin ja nauttimaan kynttilöiden ja takkatulen lämpimästä valosta.”
Valon ja levon retriitissä pysähdymme hetkeksi oman itsemme äärelle. Annamme kehon ja mielen levätä syvästi rentouttavien ja palauttavien Shindo- ja Jomon- venytysten, meditaatioiden ja mielikuvallisten voimavararentoutusten parissa. kaamoksen auringonnousuista aistivilla aamukävelyillä, venyttelemme metsässä puiden tukemana ja valmistamme karjalanpiirakoita leivinuunin lämmössä. Taukoja ja omaa aikaa vietämme itseä kuunnellen.
Taukojen aikana on mahdollisuus erilaisiin rentouttaviin hoitoihin (Shindo- hoidot, regressioterapia, Detox spa- ja yrttijalkakylvyt).Viikonlopun aikana lataudumme ja etsimme valoa ja voimavaroja sisältämme. Näillä eväillä voimme ottaa rauhallisesti nauttien joulun vastaan ja suunnata kohti uutta upeaa vuotta.

Retriitin ohjelma ja sisältö: Ohjelma on vapaaehtoista ja omaa aikaa voi ottaa niin paljon kuin tarvitsee. Ohjelmaan voi vaikuttaa vielä paikan päällä sää ja toiveet huomioiden.
Aloitamme retriitin yhteisellä illallisella pe 25.11. klo 18 ja päätämme viikonlopun su 27.11.klo14.

Lue lisää!