Tervetuloa pysähtymään, oivaltamaan ja löytämään uusia ulottuvuuksia itsestä!IMG_1750

” Elokuussa on aika korjata satoa; ajatukset ja aikomukset kypsyvät oivalluksiksi ja uudenlaiseksi toimintatavoiksi. On aika katsoa itseä laajemmin osana suurempaa kuvaa. Luonto ja maalaismaisemat tarjoavat omalle sisäiselle sadonkorjuulle rauhallisen ja inspiroivan ympäristön. ”
Oivallusten ja uusien ulottuvuuksien retriitti on omistettu sisäisten uinuvien voimavarojen ja kykyjen etsinnälle ja muistamiselle. Kuka todella olet? Mitkä ovat erityiset lahjasi? Mikä on sinun polkusi ja tehtäväsi? Mitä haluat ja aiot olla seuraavaksi?
Tutustumme uusiin ulottuvuuksiimme niin kehon, mielen kuin sielunkin tasoilla. Teemme kehoon tilaa japanilaisilla Shindo- ja Jomon-venytyksillä, nostamme käyttöön sisäisiä voimavaroja suggestorentoutuksen ja luovan visualisoinnin avulla sekä avaudumme uusille laajemmille ulottuvuuksillemme meditaatioiden ja energiaharjoitusten kautta. Voimme tutustua ikuiseen itseemme myös ryhmäregression avulla ja löytää menneistä elämistämme kykyjä ja vastauksia tähän hetkeen ja elämään hyödynnettäviksi.
Oivallusten ja uusien ulottuvuuksien retriitin paikkana on 1800-luvun idyllinen maalaistalo luonnonrauhassa Luhangan Tammijärvellä Keski-Suomessa. Taloa emännöi Pirjo Seimola. joka tarjoaa retriittiin osallistuville täysihoidon 1-2+ hengen huoneissa sisältäen kaikki ruokailut, Pirjo valmistaa todella herkullista ruokaa:)

Hinta:
Pe ilta -su iltapäivä 280,00€ (sis. alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 2 yön majoituksen, 2 aamiaista, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa sekä kahvi- ja teetarjoilut.
tai
La lounasaika – su iltapäivä 220,00€ (sis- alv)
Sisältää retriitin ohjelman, 1 yön majoituksen, 1 aamiaisen, 2 lounasta 1 päivällisen, 1 iltapalan sekä kahvi- ja teetarjoilut.
Sydämellisesti tervetuloa mukaan oivaltamaan ja löytämään uusia ulottuvuuksia itsestä osana suurta kokonaisuutta<3
Pyydä tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan:)
Lisätietoja ilmoittautumiset ja tarkempi ohjelma:
Katja Vuorela
Shindo-hoitaja-kouluttaja, henkisen kasvun ohjaaja,
hypnoosi- ja suggestorentoutusohjaaja
Elele
info@elele.fi
p.050-536 199