Kevät on uudistumisen, luomisen, kylvön ja kasvun aikaa. Keväisessä retriitissä saamme latautua ja uudistua yhdessä luonnon kanssa ja herätellä omia luovia energioita sisällämme. Elämän luovia energioita herätellään niin kehon, mielen kuin sielunkin tasoilta: Shindon (sydämen tie) rentouttavat meridiaanivenytykset, luonnossa liikkuminen, luova visualisointi ja meditaatio, alustukset oman elämän luomisesta ja oma aika antavat mahdollisuuden tarkastella itseään uudessa valossa, luopua vanhasta ja luoda itsensä, elämänsä ja unelmansa uudelleen yhdessä keväisen luonnon kanssa. Ohjaajana toimii Katja Vuorela.

Uudistumisen ja luomisen retriitin paikkana on 1800-luvun idyllinen maalaistalo luonnonrauhassa Luhangan Tammijärvellä Keski-Suomessa. Taloa emännöi Pirjo Seimola. joka tarjoaa retriittiin osallistuville täysihoidon 1-2 hengen huoneissa sisältäen kaikki ruokailut. Pirjo valmistaa todella herkullista ruokaa!

Hinta:
Pe ilta -su iltapäivä 280,00€ (sis. alv).
Sisältää retriitin ohjelman, 2 yön majoituksen, 2 aamiaista, 2 lounasta, 2 päivällistä, 2 iltapalaa sekä kahvi- ja teetarjoilut.
TAI
La lounasaika – su iltapäivä 220,00€ (sis- alv).
Sisältää retriitin ohjelman, 1 yön majoituksen, 1 aamiaisen, 2 lounasta 1 päivällisen, 1 iltapalan sekä kahvi- ja teetarjoilut.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan latautumaan, uudistumaan ja luomaan tietoisesti omaa elämää. Pyydä tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja tarkempi ohjelma:
Katja Vuorela
Shindo-hoitaja-kouluttaja, henkisen kasvun ohjaaja, hypnoosi- ja suggestorentoutusohjaaja
info@elele.fi
p.050-536 1996