Elelen ilosofit

Erikoisten asioiden erikoisosaajat – uteliaat oman tien kulkijat

Elelen ilosofit ovat ilolla työtään tekeviä, erikoisten asioiden erikoisosaajia. Ilosofit tarjoilevat yrityksille, yhteisöille, ryhmille ja yksilöille rentoutta, liikettä, ideoita ja iloa. Ilosofit haastavat katsomaan tuttuja asioita uudesta kulmasta ja kokeilemaan uutta. Yhdistämällä voimansa ilosofit löytävät uusia kekseliäitä ja kokeilevia tapoja toimia ja innostaa muita. Vastakohdat ja yllättävät yhdistelmät tukevat toisiaan ja synnyttävät uutta.

Katja_kasvotKatja Vuorela

Katja toimii Elelessä yrittäjänä. Hän tuottaa Elelen elämystallin palveluja ja välittää muiden Elelen ilosofien osaamista yhteisöille. Katja on kokenut elämässään ja työssään mieltä ja kehoa tasapainottavien menetelmien tehon ja tärkeyden. Katjan työkaluina ovat monet japanilaiset kehotyöskentelymenetelmät; hän on mm. Shindo®-ohjaaja, -kouluttaja ja -hoitaja sekä Jomon-Shindo® ja Shiki Method® -ohjaaja. Rentoutta ja luovaa elämänasennetta Katja välittää Shindo-hoitojen, suggestorentoutus-, hypnoosi- ja Eft-ohjauksen avulla. Katja kokee olevansa ennen kaikkea tukija ja opastaja. Hän haluaa tarjota uusia näkökulmia itseen ja elämään ja välineitä näiden hallintaan. Katjalla on yli 15 vuoden kokemus kulttuurituottajana ja hyvinvointialalta.

 

 

Anna_Kaisa_kasvot_2014

Anna-Kaisa Hirvanen

Anna-Kaisa on Shindo®-ohjaaja, -kouluttaja ja -hoitaja, tanssitaiteilija ja Satuhieronta™-ohjaaja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tullut pysyväksi osaksi hänen elämäänsä monen kokemuksen ja opitun tiedon kautta. Luovuus, ihmiskeho ja läsnäolon taito ovat olennaisia asioita Anna-Kaisan työssä niin pienten kuin isojenkin ihmisten kanssa. Anna-Kaisalla on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta erilaisten ryhmien ja yksilöiden kanssa työskentelystä kehon ja mielen hyvinvoinnin parissa.

 

 

 

 

johannaJohanna Pisto

Johanna Pisto on kuvataiteilija, ammatillinen opettaja ja lähihoitaja. Kuvataiteessa hänestä kiehtovinta on erilaisten tekniikoiden yhdistäminen toisiinsa, kokeilun ja leikkimielisyyden kautta syntyvä oivallus, heittäytyminen värien, liikkeen ja muotojen maailmaan, pintojen ja viivan vaihtelevuus. Johanna on kokenut taiteen ja hyvinvoinnin yhdistämisen voimauttavat vaikutukset työskennellessään vauvojen, koululaisten, opiskelijoiden, kehitysvammisten, vanhusten, mielenterveyskuntoutujien ja työyhteisöjen parissa yli 15 vuoden ajan. Hänellä on myös pitkä kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä monitaiteellisista projekteista ja taiteellisesta työstä kulttuuri- ja taideyhteisöissä.