Regressioterapia

MITÄ REGRESSIOTERAPIA ON?
Regressioterapia on kokemuksellinen mielikuvamatka omaan menneeseen elämäänm terapeutin ohjaamana. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa. Ne voivat auttaa ymmärtämään nykyelämän haasteita joiden syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista.
Regressioterapian avulla voi helpottaa ja ymmärtää paremmin mm.
– kehollisia ongelmia
– fobioita, pelkotiloja ja vahvoja tunnekokemuksia
– haastavia ihmissuhteita

Regressioterapian avukka voi muistaa ja aktivoida menneiden inkarnaatioiden tapahtumia ja tuoda ne voimavaraksi nykyhetkeen
esim.
– kykyjä ja taitoja
– positiivisia kokemuksia
– läheiset ihmisuhteet
Jotkut elämämme haasteet voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista. Jos ne ovat aikanaan jääneet selvittämättä, ne saattavat seurata meitä vielä tähänkin elämään odottaen tunneasian loppuunkäsittelyä. Menneissä elämissä saatamme myös tunnistaa nykyisen elämän ihmissuhteita ja sidoksia, joihin tarvitsisimme selvennystä.

 

Hinta: 1,5h 80,00€/hlö (sis. alv, 24%)

 

MENNEET ELÄMÄT- ryhmäregressioilta/tuokio 2h
Ryhmäregressioillan/tuokion aikana tutustutaan menneiden elämien merkityksiin ja lainalaisuuksiin sekä regressioterapian mahdollisuuksiin tutustua laajemmin itseen. Illan aikana toteutetaan ohjattu rentouttava meditaatiomatka johonkin omaan menneeseen elämään, jolla on merkitystä sinulle tässä hetkessä. Tee- ja kahcitarjoilu sisältyvät hintaan.

Hinta:

Ryhmäkoko max 3 150€, max 6 180,00€, max 12 250€. (sis. alv 24%)