Ratkaisukeskeinen hypnoosi – mentaali- ja rentoutusvalmennus

Hypnoosiohjauksella voi auttaa ja helpottaa erilaisissa arkisissa ongelmissa, jännitystiloissa, stressin hoidossa, elämäntapamuutoksissa, tavoitteiden ja unelmien saavuttamisessa, voimavarojen ja itsetunnon lisäämisessä sekä erilaisten kiputilojen ja oireiden lievittämisessä. Ratkaisukeskeisessä hypnoosiohjauksessa ajatellaan, että asiakkaalla itsellään on jo ratkaisu omiin ongelmiinsa ja kysymyksiinsä. Hypnoositilassa mieli on luova ja vastaanottavainen; hypnoosiohjaaja auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja omiin haasteisiin ja ongelmiin.

Hypnoosiohjaus sisältää alkukeskustelun asiakkaan tavoitteista, toiveista ja motivaatiosta. Keskustelun pohjalta luodaan positiiviset suggestiot ja valitaan menetelmät hypnoosirentoutukseen. Asiakkaalle annetaan aluksi myös turvasuggestiot; näin asiakas tietää voivansa keskeyttää hypnoosirentoutuksen halutessaan avaamalla vain silmänsä.

Hypnoosiin eli syvään keskittyneisyyden ja rentouden tilaan mennään erilaisten hengitys- ja kehollisten rentoutusharjoitusten avulla. Hypnoosin loppuvaiheessa käytetään asiakkaan tavoitteita ja toiveita tukevia positiivisia suggestioita ja mielikuvia. Vaikka hypnoosissa asiakkaan tajunnantila on muuntunut hän on silti hereillä ja säilyttää oman tahtonsa. Asiakas kuulee hypnoosin aikana ohjaajan äänen ja pystyy halutessaan keskustelemaan hypnoosin aikana.

Hypnoosiohjaus- ja valmennus voi olla joissain tapauksissa kertaluonteinen käynti, mutta usein muutaman kerran sarja riippuen asiakkaan tilanteesta ja rentoutumistaidoista. Hoitoa tukee henkilökohtainen hypnoosiäänite, jota voi kuunnella käynnin jälkeen itsekseen. Hypnoosiohjaus kestää alkukeskusteluineen noin 1,5h-2,5h.  Ensimmäisen tapaamiskerran kesto on keskusteluineen aina 2h. Rentoutusvalmennusta on mahdollista saada myös Skypen ja puhelimen välityksellä.

Elele tarjoaa hypnoosiohjausta arjen ja terveyden pieniin haasteisiin ja muutostyöhön. Jos kaipaat hypnoositerapiaa osana psykoterapiaa tai lääkärin hoitoa käänny em. alan ammattilaisten puoleen; ohjaan mielelläni sinut eteenpäin. Hypnoosihoito ei sovellu henkilöille, joilla on vakava akuuti mielenterveyden ongelma esim. psykoosi tai skitsofrenia.

Elele tarjoaa myös suggestiivista rentoutusvalmennusta yksilöille ja ryhmille sekä Suomen hyonoosiliiton hyväksymää rentoutus- ja mentaalivalmentajakoulutusta Jybäskylässä.

Hinta:  2h 120,00€,  jatkokäynnit 1,5h 88,00€, 3 kerran sarjahoito 250,00€ (sis. alv 24%)

Elelen hoitola- ja kurssitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa osoitteessa Väinönkatu 40 B 17, (4krs) 40100 Jyväskylä. Tilat sijaitsevat 3 korttelin päässä Jyväskylän matkakeskukselta suoraan Väinönkatua ylös. Käynti sisäpihan/ Sammonkadun puolelta.

Lue lisää hypnoosista: Suomen hypnoosiliitto