Kurssit, valmennukset ja retriitit

Kaipaatko uusia työkaluja arkeen – polkuja syvempään rentouteen, muutokseen ja kasvuun? Kaipaatko opastusta ja ryhmän tukea tavoitteesi saavuttamiseen? Haluaisitko pysähtyä ja hiljentyä luonnon keskellä? Voit valita Rentouden riippukeinusta rentoutta, elämänmuutosta, voimavaroja ja henkistä kasvua tukevia kursseja, valmennuksia ja retriittejä.

Elelen kursseilla ja koulutuksissa voit tutustua Shindoon, Jomoniin, rentoutus- ja hypnoosivalmennukseen pintaa syvemmältä.
Shindon peruskurssit sukeltavat syvemmälle venytyksiin ja rentoutusharjoituksiin.
Shindon ohjaajakoulutuksessa saat valmiudet ohjata Shindo- venyttelyryhmiä, harjoitella hoitoja ja kehittää omia rentouden taitoja. Rentoutusvalmentajakoulutus ja hypmoosivalmentajakoulutus ovat antavat valmiudet suggestiiviseen ja ratkaisukeskeiseen rentoutusohjaukseen erilaisten ryhmien ja uksilöasiakkaiden parissa.

Valmennukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden ohjattuun monimuototyöskentelyyn lähiohjauksen, Skypen ja sähköpostin välityksellä. Elämänmuutoksiin, unelmien toteuttamiseen ja oman elämän luomiseen liittyvät valmennukset on mahdollista räätälöidä juuri sinulle sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Kasvuryhmät antavat tukea ja työkalija muutoksessa ja omien unelmien ja tavoitteiden kirkastamisessa. Elelen kasvuryhmät toimivat monimuotovalmennuksina ja verkkokursseina.

Retriitit ja viikonloppukurssit antavat tilaa itsensä kuuntelulle, hiljentymiselle sekä eväitä henkisen kasvun tielle. Kokonaisvaltaiset rentoutusmenetelmät, meditaatio, luonto, keskustelut ja pohjustukset luovat uutta niin kehoon, mieleen kuin sieluunkin. Retriiteissä voi olla yksin yhdessä; ottaa omaa aikaa tai jakaa kokemuksia toisten kanssa.

Millainen kurssi sopisi sinun elämääsi parhaiten?
Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!