Rentouden riippukeinu

Hengähdä hetki Rentouden riippukeinussa!

Kaipaatko rentoutta ja aikaa itselle? Haluatko vapautua stressistä ja jännityksistä? Kaipaatko tukea eöämäntapamuutokseen, parantaa unta tai kirkastaa tavoitteitasi ja unelmiasi? Rentouden riippukeinusta löydät tukea, apua ja sparrausta rentoutumiseen ja arjen pieniin haasteisiin.

Rentoutushoidot – Shindo- ja suggestorentoutushoidot sekä ratkaisukeskeinen hypnoosi – auttavat vapauttamaan kehon ja mielen jännityksiä sekä palauttavat ja uudistavat kokonaisvaltaisesti.

Japanilaiset kehotyöskentelymenetelmät; Shindo-venyttely, Jomon-stretch ja Shiki Method-kehotyyppimenetelmä auttavat löytämään luonnollista rentoutta, vahvuutta ja tasapainoa sekä vapauttavat jännityksiä, stressiä ja kehon ja mielen jumeja lempeästi ja tehokkaasti.

Elelen avoimet ryhmät, tilausryhmät ja tyhy-paketit tarjoavat mahdollisuuksia kokea itsensä uudesta kulmasta yksin tai yhdessä.

Elelen kursseilla ja koulutuksissa voi tutustua Shindoon pintaa syvemmältä.
Shindon peruskurssit sukeltavat syvemmälle venytyksiin ja rentoutusharjoituksiin.
Shindon ohjaajakoulutuksessa saa valmiudet ohjata Shindo- venyttelyryhmiä ja kehittää omia rentouden taitoja.

Kasvuryhmät ja valmennukset tarjoavat mahdollisuuden ohjattuun monimuototyöskentelyyn lähiohjauksen, Skypen ja sähköpostin välityksellä. Elämänmuutoksiin, unelmien toteuttamiseen ja oman elämän luomiseen liittyvät valmennukset on mahdollista räätälöidä juuri sinulle sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Retriitit ja viikonloppukurssit antavat tilaa itsensä kuuntelulle, hiljentymiselle sekä eväitä henkisen kasvun tielle. Kokonaisvaltaiset rentoutusmenetelmät, meditaatio, luonto, keskustelut ja pohjustukset luovat uutta niin kehoon, mieleen kuin sieluunkin.