Kokemuksia Elelen palveluista

Täältä löydät asiakkaiden kokemuksia Elelen palveluista:

Shindo-venyttelyryhmistä:

”Katjan Shindo-venyttely tunneilla on luottavainen, rento ja kiireetön tunnelma. Katjan ohjauksessa on helppo antautua venyttelyyn, koska ohjeet ovat selkeitä, oikein ajoitettuja ja kuhunkin venytykseen on useita eri toteutustapoja kulloinkin omaa kehoa kuunnellen. Tunneilla ajankulu häviää ja irtaantuminen ajasta ja paikasta on helppoa. Lämpimästi suositellen Tiina Miettinen”

”Katjan tapa ohjata shindoa on aivan ihana. Hän on läsnä oleva, lämmin ja turvallinen ohjaaja, joka vie harjoituksen läpi joka kerran vaikuttavalla ammattitaidolla. Shindosta on tullut pikkuhiljaa osa päivittäistä elämääni.”

Shindo-tyhy-tuokioista:

”Saimme Katjalta koko työyhteisölle sopivaksi räätälöidyn kokonaisuuden. Katjan rentoutustuokio ei sulkenut ketään työyhteisöstä ulkopuolelle, koska riippumatta ihmisen fyysisestä rakenteesta, iästä tai aikaisemmista liikunta harrasteista tai harrastamattomuudesta, kokonaisuuteen pystyivät osallistumaan kaikki. Rentoutustuokio oli koko työyhteisöä lähentävä ja erittäin miellyttävä ja rentouttava kokonaisuus koettavaksi. ” Terveisin Monikulttuurikeskus Glorian työyhteisö

”Työyhteisön rentoutuessa yhdessä Shindon avulla, olemme kokeneet yhteisöllisyyttä johon sanat eivät yllä.”

Rentoutushoidoista (Shindo, hyonoosiohjaus, regressioterapia):

” minun on yleensä vaikea rentoutua, mutta Katjan Shindo-hoidossa rentouduin niin, että taisin jopa nukahtaa”

” Shindo-hoidon jälkeen koko keho tuntui niin rennolta. Katjan otteet ja kosketus olivat lämpimät. Oli ihanaa kun koko keho käsiteltiin päästä varpaisiin – suosittelen kokeilemaan!”

” Ensin oli vähän jännittävää mennä hypnoosi-ohjaukseen. Katja kertoi kuitenkin mitä hoidon aikana tapahtuu ja pystyinkin rentoutumaan lopulta  hyvin. Hypnoositila tuntuikin lopulta vain syvältä ja mukavalta rentoudelta. Yllätyin miten elävästi siinä voi tuntea ja aistia kaikkea. Olo oli turvallinen ja jälkikäteen mahtava. Sain myös suggestioäänitteen hoidosta kotona kuunneltavaksi. Olo on ollut rennompi ja olen ainakin toistaiseksi päässyt irti tupakasta ja uskon että se pitää.”

” Halusin kokeilla hypnoosia avuksi laihduttamiseen. Katja opasti minua kehittämään omia suggestioita, jotka vahvistavat tavoitteitani. Rentouduin hoidossa ja eläydyin täysin uusiin terveempiin elämäntapoihin Katjan johdattamana. Oli hassua, miten lenkkeilykin onnistui niin kevyesti mielikuvissa. Sain äänitteen, jonka kuuntelua jatkan vieläkin. Olo on jo kevyempi ja liikunta maistuu uudella tavalla. Suosittelen kokeilemaan  – toimi ainakin minulla!”

”Katjan regressioterapia oli kaikin puolin turvallinen kokemus. Katja antoi aikaa ja loi turvallisen tunnelman ennen ja jälkeen terapian keskustelemalla. Itse regressioterapia kulki jouhevasti Katjan lämpimän äänen johdattelemana. Katjan kanssa tälle matkalle oli helppo lähteä ja jälkikäteen olotila oli kiitollinen. Suosittelen uskaltamaan! ” Tiina Miettinen

”Koin regressioterapian ensin hieman jännittävänä, mutta hoidon jälkeen tunsin suurta rentotumista ja hyvää mieltä. Uskaltauduin kokeilemaan regressiohoitoa, koska tunsin luottamusta Katjaa kohtaan. Hänen ohjauksessaan on aina turvallinen olo.”

Retriiteistä:

Kokemuksia retriitistä Tammijärvellä: osallistujan blogi-kirjoitus Valon ja levon retriitistä 2016: