Shindo®-hoidot

Shindo-hoito on rentouttava ja lempeä hoitomuoto, jossa koko keho käsitellään päästä varpaisiin. Hoitaja tukee hoidettavaa vapautumaan erilaisista kehon ja mielen jännityksistä. Hoidot tehdään vaatteen läpi erilaisilla painallustekniikoilla, jotka auttavat sulattamaan fyysisiä jumeja ja tekevät liikettä meridiaaneilla eli energiakanavilla. Shindo-hoidot tehdään useimmiten lattialla futon-patjalla tai tuolilla istuen.

Hoitomuodon juuret ovat vanhassa japanilaisessa hoitoperinteessä. Lisää Shindosta www.shindo.fi.


Shindo-hoito futonilla

Shindo-hoidon aikana koko keho hoidetaan rentouttavilla painallusotteilla keskittyen asiakkaan erityistarpeisiin (esim. kasvot ja pää, niska-hartia-alue, pohkeet, stressi).

Hinta: 1h 62,00€, 1,5h 80,00€ (sis. alv 24%)


Shindo-varvas- ja jalkahoito futonilla

Virkistävä varvas- ja jalkahoito tehdään futonilla maaten. Hoitoon kuuluu varpaiden pyöritys ja käsittely, jalkojen ja säärten hieronta Shindo-tekniikoilla. Hoito vaikuttaa jalkojen akupisteiden ja hermopäätteiden kautta koko kehoon rentouttavasti ja energisoivasti.

Hinta: 30min 30,00€, 45 min 45,00€ (sis. alv 24%)


Shindo-hoito tuolilla istuen

Shindo-hoidon voi toteuttaa myös tuolilla istuen. Tuoli-hoidossa käsitellään hartiat, kädet, sormet ja kämmenet sekä niskan ja pään alue rentouttavilla painalluksilla ja rapsutuksilla.

Hinta: 30min 30,00€, 45 min 45,00€ (sis. alv 24%)